Functieomschrijving

Met enkele jaren ervaring in de accountancy zorg je voor het uitwerken van de kolommenbalans en stel je eenvoudige jaarrekeningen zelfstandig op. De meer complexere jaarrekeningen doe je in samenwerking met de eigenaar. Daarnaast stel je ook zelfstandig de fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting aangiften en aangiften inkomstenbelasting).

Overige werkzaamheden zijn:

  • verzorgen administratie cliënten
  • zelfstandig contact onderhouden met cliënten en de planning kantoor specifieke zaken
  • verzorgen werkzaamheden bij cliënten

Functie-eisen

  • Afgeronde MBA, HEAO-BE of SPD opleiding
  • Al enkele jaren ervaring als assistent accountant bij een administratie- of accountantskantoor
  • Gevoel en affiniteit met ICT is een must
  • Bekendheid met AFAS is een pré

Vaardigheden

Je bent communicatief sterk, sociaal vaardig en bent pro-actief. Je kijkt niet de kat uit de boom en bent leergierig. Een cliëntgerichte houding is voor jou vanzelfsprekend en je hebt affiniteit met het MKB en fiscaliteit. We willen graag een groei doormaken dus het is belangrijk dat je kan omgaan met veranderingen in werkwijze en organisatie, vooral geen 9 tot 5 mentaliteit.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan het profiel zoals hierboven beschreven, dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV via sollicitatie@factfinance.nl t.a.v. Sander Schuurmans.

Bedrijfsprofiel

In de informele organisatie , maar formeel wanneer het moet ,is sprake van een professionele werksfeer. De functie is fulltime 40 uur per week, maar is bespreekbaar. De arbeidsvoorwaarden bespreken we graag met je bij een gesprek.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt als extreem hinderlijk ervaren en derhalve NIET op prijs gesteld.